MENU I
Przystawka
„Margherita Krewetkowa” 39 zł
Zupa
Krem z pieczonego buraka z fetą i orzechem laskowym 34 zł
Danie główne
Kotleciki jagnięce z ziemniakami opiekanymi, miętowo
czosnkowa sałatka z groszku cukrowego i marchewki 109 zł
Deser
Mini torcik z malinowym kremem mascarpone 34 zł
Na życzenie :
Kieliszek Prosecco z sorbetem 31 zł
Sylwestrowy półmisek( wędliny, mięsa pieczone, sery, pikle,
sałatka jarzynowa) 160 zł
MENU II
Przystawka
Carpaccio z gruszki z rukolą, gorgonzolą
i orzechami włoskimi 39 zł
Zupa
Krem pomidorowy z salsą mango, ogórka i chilli 29 zł
Danie główne
Dorada z patelni w towarzystwie pora, pomidorków i fasolki
szparagowej 89 zł
Deser
Fondant pistacjowy 34 zł
Na życzenie :
Kieliszek Prosecco z sorbetem 31 zł
Sylwestrowy półmisek( wędliny, mięsa pieczone, sery, pikle,
sałatka jarzynowa) 160 zł